23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Ny konkurs i virksomhed i indædt konflikt med Fødevarestyrelsen

"Hvis man ville lukke ned for dansk andeproduktion, så er det lykkedes," siger direktøren i virksomheden, som nu er under konkursbehandling

Et meget langt og temmelig usædvanligt forløb har fundet en delvis afslutning, efter at selskabet Dansk Gourmetkød ApS 25. november blev taget under konkursbehandling af Retten i Holstebro.

Dansk Gourmetkød med adresse på havnen i Struer havde på konkurstidspunktet stort set ingen aktivitet - men var til gengæld indehaver af 18 tons kød på lager - frosne og confiterede høns, kyllinger og ænder. Kødet var imidlertid pålagt nogle restriktioner fra Fødevarestyrelsen, der gjorde det mere end vanskeligt at få det solgt.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.133